Hiroki Takemura

Sushi

Smag og teknik

149,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702258707
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 19-04-2018
  • Sideantal : 255
  • Oversætter : Lars Thomas
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : AKA Print A/S

Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.

Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.

 Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.

Læs mere

Hiroki Takemura , Kimiko Barber

Sushi

Smag og teknik

Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.

Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.

 Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.

Læs mere

149,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702258707
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 19-04-2018
  • Sideantal : 255
  • Oversætter : Lars Thomas
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : AKA Print A/S

149.95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702258707
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 19-04-2018
  • Sideantal : 255
  • Oversætter : Lars Thomas
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : AKA Print A/S

Stock : 2246 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

Tilmeld dig vores nyhedsbrev