Frøken Jensens Kogebog
Alle kender Frøken Jensen, men kun for hendes kogebøger. I dag ville hun nok have været single og iværksætter, men hun levede 1858 til 1923, så i stedet blev hun en dygtig husbestyrerinde (hos familien Melchior i København) og bestsellerforfatter til Frøken Jensens Kogebog. Bogen udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder, der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre, og som skulle klare madlavning og servering 3 gange om dagen, hverdage, selskaber og madbudget. Kogebogen blev omgående en succes og nåede at komme i 27 oplag, alene mens Frøken Jensen levede.
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 47 af de bedste opskrifter på kager og søde sager.
- Klassiske store kager fra kringle og roulade over marmorkage og citronmåne til kiksekage, drømmekage og gulerodskage med cremeglasur
- Populære portionskager som medaljer, hindbærsnitter, napoleonskager og mokkaeclairs
- Søde, sprøde tærter, marengs og makroner
- Grundopskrifter og Frøken Jensens bedste bagetips
Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.
- Antal sider48
- ISBN9788702232998
- Udgave1
- Udgivelsesdato17.08.2017