Frøken Jensens Kogebog
Alle kender Frøken Jensen, men kun for hendes kogebøger. I dag ville hun nok have været single og iværksætter, men hun levede 1858 til 1923, så i stedet blev hun en dygtig husbestyrerinde (hos familien Melchior i København) og bestsellerforfatter til Frøken Jensens Kogebog. Bogen udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder, der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre, og som skulle klare madlavning og servering 3 gange om dagen, hverdage, selskaber og madbudget. Kogebogen blev omgående en succes og nåede at komme i 27 oplag, alene mens Frøken Jensen levede.
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt.
- Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret, ovnbagt
- Muslinger og fiskefrikadeller med hjemmelavet tilbehør
- Fiskelasagne og fyldige supper
- Dyreryg og sommerbuk
- Vildtragout, -frikadeller og -paté
- Hare og kanin. Gråand, skovduer, sneppe og fasan
- Grundopskrifter og tilbehør
Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.
- Antal sider48
- Højde238 mm
- Bredde164 mm
- Dybde12 mm
- Vægt282 g
- FormatIndbundet
- ISBN9788702233025
- Udgave1
- Udgivelsesdato17.08.2017