Kristine Marie Jensen

Sovs & saucer. Frøken Jensens Kogebog

Sovs & sauce

69,95

  • Læs udsnit af bogen
  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702233063
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 17-08-2017
  • Sideantal : 48
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Sara Mille Jessen

Alle kender Frøken Jensen, men kun for hendes kogebøger. I dag ville hun nok have været single og iværksætter, men hun levede 1858 til 1923, så i stedet blev hun en dygtig husbestyrerinde (hos familien Melchior i København) og bestsellerforfatter til Frøken Jensens Kogebog. Bogen udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder, der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre, og som skulle klare madlavning og servering 3 gange om dagen, hverdage, selskaber og madbudget. Kogebogen blev omgående en succes og nåede at komme i 27 oplag, alene mens Frøken Jensen levede.

 

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer

  • De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og flæskesteg
  • Rødvinssovs, pandesovs, BBQ-sovs, vildtsovs
  • De lækre hvide saucer: bechamel, bearnaise, hollandaise, mousseline – og hvordan det lykkes
  • Sovs med bl.a. løg, tomater, stikkelsbær og svampe
  • Kolde sovse som urtesovs, rævesovs og cumberlandsovs
  • Peberrodssovse samt salsa, pesto og tilberedt smør

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

 

 

Læs mere
  • Læs udsnit af bogen

Kristine Marie Jensen

Sovs & saucer. Frøken Jensens Kogebog

Sovs & sauce

Alle kender Frøken Jensen, men kun for hendes kogebøger. I dag ville hun nok have været single og iværksætter, men hun levede 1858 til 1923, så i stedet blev hun en dygtig husbestyrerinde (hos familien Melchior i København) og bestsellerforfatter til Frøken Jensens Kogebog. Bogen udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder, der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre, og som skulle klare madlavning og servering 3 gange om dagen, hverdage, selskaber og madbudget. Kogebogen blev omgående en succes og nåede at komme i 27 oplag, alene mens Frøken Jensen levede.

 

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer

  • De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og flæskesteg
  • Rødvinssovs, pandesovs, BBQ-sovs, vildtsovs
  • De lækre hvide saucer: bechamel, bearnaise, hollandaise, mousseline – og hvordan det lykkes
  • Sovs med bl.a. løg, tomater, stikkelsbær og svampe
  • Kolde sovse som urtesovs, rævesovs og cumberlandsovs
  • Peberrodssovse samt salsa, pesto og tilberedt smør

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

 

 

Læs mere

69,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702233063
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 17-08-2017
  • Sideantal : 48
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Sara Mille Jessen

69.95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702233063
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 17-08-2017
  • Sideantal : 48
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Sara Mille Jessen

Stock : 2037 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

Andre bøger af Kristine Marie Jensen

Vis mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev