Camilla Bondo Pedersen

Toscana

Maden, vinen, kulturen & landskabet

299,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702193428
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 05-04-2016
  • Sideantal : 329
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Bettina Kjærulff-Schmidt

En kærlighedserklæring til Toscana - en stor, smuk og rigt illustreret stemningsbog.

Forfatterne fortæller med vid og begejstring om de berømte vinområder, det lokale køkken, landskaberne og egnens historie.

De fortæller blandt meget andet om, hvorfor der ikke er salt i det toscanske brød og peger på den 1.000 år gamle årsag. De fortæller også om olivenolien, om den skøre safranproducent Egisto, om Michelangelos passion for lardo di colonnata, om hvorfor toscansk dessertvin kaldes ’den hellige vin’, vin santo, hvad sammenhængen er mellem den fine dame Caterina af Medici og det franske køkken, ligesom de afslører, hvad den sorte hane laver på flaskehalsen af alle Chianti Classico-vine mm.

Læserne bliver undervejs præsenteret for den lokale befolkning og deres stolte traditioner, og der falder masser af gode opskrifter af på klassiske retter fra Toscana.

 

Læs mere

Camilla Bondo Pedersen , Anne Mette Rosendahl Ariani

Toscana

Maden, vinen, kulturen & landskabet

En kærlighedserklæring til Toscana - en stor, smuk og rigt illustreret stemningsbog.

Forfatterne fortæller med vid og begejstring om de berømte vinområder, det lokale køkken, landskaberne og egnens historie.

De fortæller blandt meget andet om, hvorfor der ikke er salt i det toscanske brød og peger på den 1.000 år gamle årsag. De fortæller også om olivenolien, om den skøre safranproducent Egisto, om Michelangelos passion for lardo di colonnata, om hvorfor toscansk dessertvin kaldes ’den hellige vin’, vin santo, hvad sammenhængen er mellem den fine dame Caterina af Medici og det franske køkken, ligesom de afslører, hvad den sorte hane laver på flaskehalsen af alle Chianti Classico-vine mm.

Læserne bliver undervejs præsenteret for den lokale befolkning og deres stolte traditioner, og der falder masser af gode opskrifter af på klassiske retter fra Toscana.

 

Læs mere

299,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702193428
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 05-04-2016
  • Sideantal : 329
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Bettina Kjærulff-Schmidt

299.95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702193428
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 05-04-2016
  • Sideantal : 329
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Bettina Kjærulff-Schmidt

Stock : 237 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

TÆNK, HVIS DU FIK LÆST LIDT MERE. BARE LIDT.

Tilmeld dig Gyldendal nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring nye bøger og aktiviteter, der bringer dig tættere på dine yndlingsforfattere. Det er nemt at afmelde sig Gyldendals nyhedsbrev. Allernederst i hver e-mail findes en »Afmeld«-knap. Når du bekræfter din tilmelding, accepterer du samtidig Gyldendals privatlivspolitik. Læs den på gyldendal.dk/privatlivspolitik.