Spiseguiden til Rom

Alt for mange bliver lokket direkte ind i turistfælderne, hvor de bliver snydt med dårtlig fastfood, alt mens eurosedlerne fosser ud af deres tegnebog. Det sker ikke, hvis du følger med Anders Grøndahl ud at spise. Igennem 30 år har han krydset sine egne madspor i Rom tusinder af gange i jagten på de bedste og hyggeligste restuaranter til prisen. Følg med! Oplev det ægte Rom og ikke mindste romerne, når de nyder livet i de små madhuler trattoriaer og ristoranter, hvor humøret er højt og priserne lave.

  • Antal sider120
  • Højde192 mm
  • Bredde114 mm
  • Dybde7 mm
  • Vægt166 g
  • FormatHæftet
  • ISBN9788717045941
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato15.09.2016

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Anders Grøndahl

Anders Grøndahl (født 1957) kom første gang til Rom som ung journalist i 1981. Dette besøg i en varm juli måned blev et afgørende vendepunkt. Siden da har han levet som forfatter, foredragsholder og rejseleder med Rom, Italien og det italienske køkken som sine specialer.

Bøger i samme genre