Anders Grøndahl

Saltet og røget

179,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717044333
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 23-10-2014
  • Sideantal : 96
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

Med masser af praktiske tips om moderne koldrøgning; varmrøgning; hjemmesaltning og moderne røgeovne. Den sikre vej til velsmagende; sunde og økonomiske specialiteter – og en smag der ligger lysår væk fra massefremstillet fisk og kødpålæg.

Allerede som dreng var Anders en ivrig lystfisker og interesseret i røgning af fangsten. Nu har han sammen med Hanne Birgitte udviklet en række helt nye opskrifter og teknikker; som læseren kan arbejde videre med og på den måde sætte sit helt eget præg på både pålæg; pølser og fisk.

Blandt nyhederne er varmrøget laks med et lille strejf af karry; hjemmelavet rullepølse med ramsløg og en ny grillpølse med en røgtone af rosmarin; enebær og sort peber.

Undervejs i bogen besøger vi desuden et par af de store danske mestre i røgning og saltning; Tikøb Røgeri og Høyer Pølser i Sønderjylland; som afslører et par af deres favoritter.

Foruden en lang række succesfulde rejse- og livsnyderbøger om bl.a. Italien har Hanne Birgitte og Anders Grøndahl i samme serie som Saltet og røget udgivet Frem med stegesoen og Stegesoen vender tilbage; der begge er kommet i flere oplag.

Læs mere

Med masser af praktiske tips om moderne koldrøgning; varmrøgning; hjemmesaltning og moderne røgeovne. Den sikre vej til velsmagende; sunde og økonomiske specialiteter – og en smag der ligger lysår væk fra massefremstillet fisk og kødpålæg.

Allerede som dreng var Anders en ivrig lystfisker og interesseret i røgning af fangsten. Nu har han sammen med Hanne Birgitte udviklet en række helt nye opskrifter og teknikker; som læseren kan arbejde videre med og på den måde sætte sit helt eget præg på både pålæg; pølser og fisk.

Blandt nyhederne er varmrøget laks med et lille strejf af karry; hjemmelavet rullepølse med ramsløg og en ny grillpølse med en røgtone af rosmarin; enebær og sort peber.

Undervejs i bogen besøger vi desuden et par af de store danske mestre i røgning og saltning; Tikøb Røgeri og Høyer Pølser i Sønderjylland; som afslører et par af deres favoritter.

Foruden en lang række succesfulde rejse- og livsnyderbøger om bl.a. Italien har Hanne Birgitte og Anders Grøndahl i samme serie som Saltet og røget udgivet Frem med stegesoen og Stegesoen vender tilbage; der begge er kommet i flere oplag.

Læs mere

179,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717044333
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 23-10-2014
  • Sideantal : 96
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

179.95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717044333
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 23-10-2014
  • Sideantal : 96
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

Stock : 1146 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Andre som har set på denne bog, har også set på