Bedøm ved at klikke på stjernerne
9 Kommentarer

Kattua har overlevet Døsspillet og burde være lettet, lykkelig faktisk, nu da hun er vendt hjem til familien og barndomsvennen, Gale. Men hendes medsoner fra Distrikt 12, Peeta, har vendt hende ryggen, og intet er, som det burde være.

 

Rundt omkring i landet hviskes der om oprør mod Capitol, og magthaverne mener, at Kattua er skyld i uroen. Nu vil de have hævn.

Kattua og Peeta bliver sendt rundt i landet for at overbevise folket om, at de er vildt forelskede i hinanden, og at alt er godt. Men inderst inde er Kattua måske slet ikke interesseret i at dæmpe uroen.

Priser på Løbeild

Udgave
Format
Udgivelsesdato
Flere oplysninger
Pris
Udgave 2
Indbundet
10.06.2010
249,95
Løbeild

Fakta om bogen

TypeIndbundet
ISBN9788702094206
Udgave2
Udgivet10.06.2010
Sider400
OversætterCamilla Schierbeck
Illustrator-
OmslaggrafikerHarvey Macaulay
Udgave 1
Indbundet
11.02.2010
299,95
Løbeild

Fakta om bogen

TypeIndbundet
ISBN9788702074567
Udgave1
Udgivet11.02.2010
Sider316
OversætterCamilla Schierbeck
Illustrator-
OmslaggrafikerSune Hjorth
Udgave 1
Andet
15.02.2012
-
Løbeild

Fakta om bogen

TypeAndet
ISBN9788702128376
Udgave1
Udgivet15.02.2012
Sider400
OversætterCamilla Schierbeck
Illustrator-
OmslaggrafikerHarvey Macaulay

         Læseprøve fra Løbeild

         Læseprøve fra Løbeild. 

         Læseprøve fra Løbeild

Din kommentar 
Du skal være logget ind for at kommentere. Log ind her
Send kommentar
Alle kommentarer (9)
Micha
8. august 2012

Super gode bøger, de blev slugt rigtig hurtigt på trods af jeg mod sædvane, havde set filmen over bog nr. 1 inden jeg læste bogen. Det gør jeg normalt helst ikke. Dette ødelagde dog bestemt ikke noget ved bogen, altså udover jeg vidste, hvad der skete. Så formåede bogen som forventet at få mange flere nuancer med end filmen, og det til trods for at jeg synes, det var en fantastisk film. Den er virkelig godt lavet.

Dog var jeg lidt skuffet over slutningen i nr. 3. Det virker som om den hurtigt skal afsluttes, Kattua anbringes i en sådan position at det er let at skippe den detaljerede forklaring på, hvad der egentlig sker. Man oplever det egentlig først, når det er sket. (Forsøgt forklaret på en måde, så jeg håber jeg ikke ødelægger slutningen for nogle. Da jeg ikke vil forklare præcis, hvad der forårsager dette.)

Trods lidt lettere skøjten over nogle, i mine øjne, væsentlige dele, som godt kunne være forklaret bedre, i bog nr. 3. Synes jeg bestemt det er en rigtig god serie og meget anbefalelsesværdig. Jeg kunne godt finde på snart at læse den igen.

Så er du til spænding og uforventede situationer, som egentlig ikke er umulige at kunne stå i, hvis der skulle ske noget drastisk på jorden, hvor befolkningens levevilkår ændrer sig. Så er det her helt klart en serie for dig.

RikkeJensen
17. marts 2011

Fantastisk god bog. Tryllebundet fra side 1. Jeg slugte de sidste sider grådigt og samtidig forsøgte jeg at holde igen, da jeg ikke ville have bogen til at få en ende. Jeg har store forventninger til den sidste bog og kan ikke vente til den udkommer. Denne triologi skal bare læses.

RikkeJensen
10. december 2010

Fantastisk god bog. Tryllebundet fra side 1. Jeg slugte de sidste sider grådigt og samtidig forsøgte jeg at holde igen, da jeg ikke ville have bogen til at få en ende. Jeg har store forventninger til den sidste bog og kan ikke vente til den udkommer. Denne triologi skal bare læses.

MartineGjede
14. oktober 2010

Efter at have færdiggjort den medrivende Dødsspillet i en marathon af en nat-læsning, greb jeg Løbeild - med en vis tvetydig følelse: Spændt på hvad der nu skal ske med personerne i bøgerne, og spændt på, hvordan Collins har valgt at udvide historien. De indledende spørgsmål var mange: Er Collins i stand til at udvide repertoiret, eller har hun tænkt sig at køre i ring? Kommer der en hel anden vinkel på historien, og skaber hun kreative vinkler? Svaret er både og. Til trods for at Løbeild er spændende, og jeg læste den med lige så meget iver som den første, må jeg desværre indrømme at Løbeild også er en klassisk "midterbog" i en trilogi. Der er mange gentagelser fra første bog, og der er meget "vi venter og ser lidt og fornemmer, hvordan det hele ulmer, fordi klimaks først kan komme i sidste bind"-agtigt. Dermed ikke sagt at Løbeild er en bog, du skal skippe, fordi den helt sikkert har sin rettighed og placering i trilogien og den historie, Collins har skabt. Og den introducerer flere personer og vi får et bedre indblik i hovedpersonernes indre landskab. Så læs den endelig. Og bliv for alvor sulten efter nummer 3 som desværre først bliver udgivet på dansk til foråret.

Mads_Nordbo
4. oktober 2010

Jeg har nu læst både DØDSSPILLET og LØBEILD, der er de første to bind af Suzanne Collins trilogi om pigen Kattua Everdeen og hendes liv i fremtidslandet Panem. --*-- LØBEILD var helt bestemt lige så medrivende, spændende og velkomponeret som DØDSSPILET, og min eneste klage går faktisk på, at jeg ikke kan gå direkte i gang med sidste del nu og her. De første to bind læste jeg på samlet fire dage, så jeg var virkelig grebet af dem. --*-- Efter min mening formår Collins at skabe et helt utroligt univers, der både er fiktion og rammende ægte på en gang. Den måde magthaverne i bøgerne opdeler mennesker i lag og behandler dem dårligere og dårligere, jo fattigere de bliver, er meget tæt på menneskets natur. Desværre. Det samme gælder deres forhold til at mishandle, dræbe, holde slaver m.m. --*-- Samtidig er de fattige menneskers forhold og det ulmende oprør blandt ’distrikterne’ også helt utroligt godt skrevet og tænkt. --*--- Bøgerne er kort sagt ikke bare fantastisk underholdning, men også et spejl vi kan holde foran os selv, vores fortid, kultur og måske fremtid. --*-- Læs dem, andet kan jeg ikke sige. Bare kom i gang. Også selvom du lige som jeg tænker, at du er for gammel til ungdomsbøger. De her to bøger har det hele:)

Finurlig
12. september 2010

Er lige blevet færdig med at læse den, og jeg ELSKER den! Suzanne får virkelig læseren med... efter at havde læst Dødsspillet som jeg synes var fantastisk er det vidunderligt at kunne sige at Løbeild er endnu bedre! Vil klart anbefale den! Man kan slet ikke lægge den fra sig (læste over hundrede sider hver dag ;-))

Nicoline
8. august 2010

Personligt synes jeg at bogen MINDST var lige så god som 1'eren! Den her bog blev også slugt efter tre dage! Så alle jer ude i den hvide verden skynd jer at få fat i den! Glæder mig til at 3'eren udkommer! Suzanne skynd dig!=)

Nanana2010
28. juni 2010

Den her bog var ikke helt så god som 1'eren, men alligevel fantastisk. Der var mere romantik i, end i den forrige, men det gjorde det hele bedre. Jeg læste den i løbet af en dag - og kunne ikke lægge den fra mig!

Arthur96green
2. juni 2010

Dødsspillet er vildt god og også Løbeild, det er virkelig noget der rykker. De her bøger er virkelig nogle man tænker over. Jeg kunne ikke lægge dem fra mig da jeg først var gået igang. Køb dem.

Artikler (0)

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!