Bedøm ved at klikke på stjernerne
0 Kommentarer
Del

En usædvanlig smuk og stemningsfuld kogebog for livsnydere, der har tabt deres hjerte til Italien. Gennem 12 reportager hos små passionerede fødevareproducenter får man et sanseligt indblik i landets suveræne råvarer og madtraditioner. Bogen indeholder 80 opskrifter på regionale retter fra hele Italien, tilsat et moderne twist og et lille spor af Skandinavien. Alle opskrifterne er kreeret af to danske kokke, der nu driver kogeskole i Umbrien.

Priser på Italiens hjerte

Udgave
Format
Udgivelsesdato
Flere oplysninger
Pris
Udgave 1
Indbundet
10.05.2012
349,95
Italiens hjerte

Fakta om bogen

TypeIndbundet
ISBN9788702114386
Udgave1
Udgivet10.05.2012
Sider240
Oversætter-
Illustrator-
OmslaggrafikerBettina Kjærulff-Schmidt
Pressen skrev
  • Det rigtig gode ved denne bog er, at parret er gået i en lang bue uden om alle de opskrifter, som man kender alt for godt i forvejen, og som allerede står derhjemme i reolen i indtil flere udgaver.

    ***** Søren Frank, Berlingske

     Find lækre opskrifter i uddraget fra ITALIENS HJERTE.

Din kommentar 
Du skal være logget ind for at kommentere. Log ind her
Send kommentar
Alle kommentarer (0)
Artikler (0)

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!