Hele byen ved det

Michael Robak

  ”Din kone knepper med Poul Alling.” Så enkelt kan det formuleres, når man gerne vil hævne sig på sin kvindelige chef, der har været intim med en kendt sprogprofessor på Hotel Royal i Aarhus.

Det er den 42-årige Tommy Hostrup, der sender den korte besked af sted i en anonym kuvert. Og brevet til chefen bliver ikke det eneste. I et langt og fordrukkent efterår skriver Tommy breve til andre, der bedrager deres mænd, koner, kærester. Sundhedsministerens affære bliver afsløret – det samme gør han egen søsters. Brevene giver hans liv indhold i en periode, hvor det meste går skævt. Han var en gang en stor stemme på Radioen med en halvkendt sanger-kæreste, nu speaker han Toyota-reklamer og drikker billig hvidvin fra kiosken, mens han ømmer sig over et parforhold der kuldsejlede på grund af hans egen jalousi. ”Man ser sig selv stå som en syg stodder med næsen nede i sin kærestes trusser, mens man skraber med neglene i noget som sikkert er ufarligt, men som man tror, er en fremmed mands sperm.” Midt i nedturen møder Tommy sin første kæreste. Måske er der stadig håb på trods af druk og truende fallit.   HELE BYEN VED DET – er en bog om kærlighed, karriere og utroskab.

Priser på Hele byen ved det

Udgave
Format
Udgivelsesdato
Flere oplysninger
Pris
Udgave 1
Hæftet
09.10.2014
299,95
Hele byen ved det

Fakta om bogen

TypeHæftet
ISBN9788702167412
Udgave1
Udgivet09.10.2014
Sider288
Oversætter-
Illustrator-
OmslaggrafikerHarvey Macaulay
Udgave 1
Andet
09.10.2014
-
Hele byen ved det

Fakta om bogen

TypeAndet
ISBN9788702167429
Udgave1
Udgivet09.10.2014
Sider-
Oversætter-
Illustrator-
Omslaggrafiker-
Pressen skrev
  • Tommy Hostrups mindreværdskomplekser er monumentale, og han fortæller humoristisk om dem i romanens kapitler, der efterhånden stykker hans livshistorie sammen. Michael Robak er rigtig god til at fortælle om det liv i provinsen, som var rammen om hovedpersonens opvækstår - og, fornemmer man, en mulig redningskrans midt i skibbruddet. […] en fortælling om journalistisk afstumpethed og om fagets glidebane i forhold til privatlivets fred.

    ♥ ♥ ♥ ♥ Lasse Horne Kjældgaard, Politiken

  • Tommy Hostrups perverterede tristesse, djærve druk og konstante liderlighed skildres med en letflydende pen og en sort humor, der får det hele til at glide lettere ned. […] Underholdende? Ja. Hvis man ellers kan klare mosten.

    ★★★★ Søren Kassebeer, Berlingske

  • En hudløs, elementært underholdende og oftest stilistisk vellykket roman. [...]Michael Robak er en spændende ny stemme, der meget vel kunne ende med at skrive den næste generationsroman.

    ★★★★★ Simon Grønskov, Fynske Medier

Artikler (0)

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!