Zoe Sugg

Beskrivelse

Zoe Sugg, født 1990 i England, bedre kendt som Zuella, er en kæmpe stjerne på youtube, hvor hun videoblogger om skønhed, mode og livsstil.

I 2014 debuterede Zoe Sugg som forfatter med romanen GIRL ONLINE, der slog alle salgsrekorder og blev den hurtigst sælgende debutant nogensinde i England. GIRL ONLINE udkom på dansk i 2015 og i 2016 udkom efterfølgeren GIRL ONLINE 2 – PÅ TURNÉ på dansk.

Læs mere

Seneste udgivelse

Girl Online 3 - Går solo

Tredje bog i den internationale bestseller-serie Girl Online af YouTube-stjernen Zoe Sug, som også går under navnet Zoella.

Penny er splittet mellem fornuft og følelse.

Penny arbejder på et fotoprojekt. Hun prøver at imponere en berømt fotograf, som måske kan hjælpe hende med at få en soloudstilling. Men det er svært - fotografen vil have, at hun først finder sin helt egen stil. Og hvem er Penny Porter egentlig?

Pennys ekskæreste Noah har imidlertid droppet sin turné, og ingen har hørt fra ham siden. Penny prøver at glemme Noah og koncentrere sig om foto-projektet, men selv da en lækker skotsk fyr begynder at vise interesse for hende, kan hun stadigvæk ikke slippe tanken om Noah. Måske er det slet ikke meningen, at hun skal glemme ham?

Bøger af Zoe Sugg

Tilføj til ønskeliste

Girl Online 3 - Går solo

Tilføj til ønskeliste

Girl Online 2 - På turné

Tilføj til ønskeliste

Girl Online