Villy Søvndal

Beskrivelse

Villy Søvndal, født 1952, er tidligere dansk udenrigsminister og politiker. Han repræsenterede Socialistisk Folkeparti i Folketinget fra 1994 til 2013. I perioden 2005-2013 var han desuden formand for partiet. Oprindeligt er Villy Søvndal uddannet folkeskolelærer.

Villy Søvndal udgav i 2016 sine erindringer i bogen MED HÅBET SOM DRIVKRAFT.

Læs mere

Seneste udgivelse

Med håbet som drivkraft

Vi må aldrig holde op med at tro, at vi kan gøre verden til et bedre sted at leve trods diktaturer, krige, flygtningestrømme og terrorangreb. Det er budskabet i Med håbet som drivkraft, der er Villy Søvndals personlige beretning fra det globale, politiske maskinrum, han fik indsigt i som udenrigsminister.

I bogen fortæller den tidligere SF-formand historien om en nøjsom opvækst i Vestjylland, om store rejser ud i verden som ung, og han inviterer læseren ind bag facaden i international politik. Det er historien om verdens tilstand i dag – og om, hvor den bevæger sig hen, hvis vi kæmper for det.

Med håbet som drivkraft går imod det dystre billede af verden, som medierne tegner i disse år, og tager i stedet udgangspunkt i det faktum, som understøttes af tal og statistikker, at verden aldrig har bevæget sig fremad med så store skridt som nu.

Bøger af Villy Søvndal