Urtekram International A/S

Beskrivelse

Urtekram International A/S, grundlagt i 1972 af Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail, er Skandinaviens største økologiske grossist med hovedkontor I Nordjyllands Mariager. De markedsfører økologiske fødevarer i kolonial- og frostkategorien samt økologisk certificerede plejeprodukter. Deres produkter sælges i mere end 36 lande, både i EU, Rusland, Mellemøsten, Asien og Nordamerika.

Urtekram International A/S udgav I 2016 opskriftsbogen MERE SMAG, HVER DAG.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mere smag, hver dag

Til dig, der gerne vil have inspiration til nem hverdagsmad, mere madglæde og masser af grønne og sunde opskrifter. Mere smag, hver dag er et kærligt økologisk indspark til din hverdag fra Urtekram, der siden 1970’erne har gjort økologien til hvermands-eje.

Vi giver dig mere end 70 af vores bedste opskrifter fra morgenmad, madpakker og snacks, over lækre grønne salater, fyldig aftensmad, dip, dressinger og sødmefulde desserter. Opskrifterne er overvejende grønne, mange er helt vegetariske og de er alle sammen er nemme at gå til.

Mere smag, hver dag er økologi for hele familien, for dig der bor alene og for dig, der ønsker at glæde dig selv og dine nærmeste med god, hjemmelavet mad, der mætter i maven og varmer om hjertet.

Velbekomme!

Kærlig hilsen,

Urtekram

Bøger af Urtekram International A/S

Tilføj til ønskeliste

Mere smag, hver dag