Tor Hernes

Beskrivelse

Norske Tor Hernes er organisationsteoretiker og professor ved Copenhagen Business School, hvor han arbejder med procesfilosofi og tid. Han har tidligere udgivet en lang række fagbøger om ledelse og organisation.

I 2016 udgav Tor BJERGTAGET sammen med Majken Schultz, en bog der fokuserer på glæden ved at vandre i bjerge.

Læs mere

Seneste udgivelse

Bjergtaget

Tor Hernes og Majken Schultz – begge professorer på CBS Handelshøjskolen i København – begiver sig sammen ud på den berømte vandrerute GR5 – Grand Randonnée 5, der går fra Mont Blanc til Middelhavet. Tor er en erfaren vandrer, Majken har kun lige opdaget glæden ved at vandre og opholde sig i bjergene.

 

Parret skiftes til – på deres medbragte Ipad – at skrive dagbog. Fortællingerne fra den daglige rute ledsages af refleksioner over naturens kræfter, over den uundgåelige nervøsitet, om forskelle på mænds og kvinders reaktioner, og om at kunne nøjes med det, man bærer på sin ryg. Praktiske råd om oppakning og planlægning for dem, der selv får lyst til at vandre, afrunder bogen.

 

Bogen er ikke nogen rejseguide i traditionel forstand, men en smittende fortælling om glæden ved som et modent par at vandre sammen.

Bøger af Tor Hernes