Thomas Boberg

Beskrivelse

Thomas Boberg, født 1960, debuterede i 1984 med digtsamlingen HVÆSENDE PÅ MIT ØJEKAST. Siden har Thomas Boberg udgivet en lang række digtsamlinger, som med tiden er blevet mere og mere samfundsmæssigt engagerede.

Fra 2010 til 2015 udkom den dystopiske digttrilogi HESTEÆDERNE, der kan betragtes som hørende til den politisk indignerede del af forfatterskabet. Foruden digtsamlingerne har Thomas Boberg også udgivet romanen FLAKKER i 2008, vandrehistorierne UNDER URET fra 2006 og rejseskildringer, som bl.a. tæller AMERICAS fra 1999 og I DEN NÆSTE BY fra 2012. For sit forfatterskab har Thomas Boberg modtaget bl.a. Det Danske Akademis Store Pris og Johannes Ewalds hæderslegat.

Foto: Simon Lautrop

Læs mere

Seneste udgivelse

Hesteæderne 3

Hesteæderdigteren lå, efter digtduellen med kollegaen, på dødens rand, men han rejser sig ikke desto mindre fra sit sygeleje og går ud i byen, kun for at opdage, at den sorte kalif har overtaget kontrollen med den verden, han kender og tidligere har digtet om. Konsulen er jaget på flugt, hesteæderpiskerne og de fleste af hesteæderne er flygtet eller myrdet. Man forsøger endda at stjæle hesteæderdigterens identitet for at ødelægge hans digtning og de hårde budskaber den rummer. Hesteæderdigteren dømmes til døden og skriver svanesang i dødscellen. Imens går verden sin egen uhyggeligt skæve gang.idste digte fra hesteæderuniverset. Konsulen er jaget på flugt, og den sorte kalif har overtaget verden. Digteren dømmes til døden og skriver sin svanesang i dødscellen.

Bøger af Thomas Boberg

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Livsstil

Tilføj til ønskeliste

Americas

Tilføj til ønskeliste

Hesteæderne 3

Tilføj til ønskeliste

Hesteæderne. Trilogien

Tilføj til ønskeliste

Fantombillede

Tilføj til ønskeliste

I den næste by

Tilføj til ønskeliste

Under uret

Tilføj til ønskeliste

Flakker