Theresa Jessing

Beskrivelse

Theresa Jessing har firmaet Sort Lakrids, hvor hun abejder med illustrationer i mange forskellige sammenhænge. Hun har tidligere udgivet Gavebogen og Julebogen. Theresa bor på Kastanjegården i Nordjylland med sin mand, Frank Erichsen, og parrets to børn. Familien er kendt fra tv-programmet Bonderøven.

I bogen Livet på Kastanjegården følger vi Frank og Theresas liv med børnene gennem årstiderne og højtiderne. Theresa giver inspiration til en enklere og gladere livsstil, og hendes glæde ved landlivet og tradtionerne gennemstrømmer bogen, hvor børnene, naturen, de gode råvarer og fællesskabet med naboer og venner er i fokus.
At vælge et liv, hvor de nære ting fylder, giver kvalitet i hverdagen på Kastanjegården. Her møder Theresa børnenes liv i øjenhøjde og glædes over at have projekter sammen med dem.

Læs mere

Seneste udgivelse

Livet på Kastaniegården

En personlig beretning om hverdagen på Kastaniegården, hvor Theresa Jessing  bor med sin mand, Frank Erichsen, som vi kender fra tv-serien Bonderøven, og deres to små børn, Alma og Johan. Her er det basale i centrum, og det enkle liv er bestemt af årstiderne og de arbejdsgange, som følger med det selvforsynende liv.

De nære ting fylder dagene, og som mor og kreativt menneske er Theresa optaget af at give sine børn et sanseligt og trygt liv. I Livet på Kastaniegården videregiver hun opskrifter til skønne måltider med udgangspunkt i årstidens råvarer, ideer til hvad man dyrke i haven eller vindueskarmen og masser af inspiration til sy- og strikkeprojekter.

 

Bøger af Theresa Jessing

Tilføj til ønskeliste

Livet på Kastaniegården