Team Tvilling

Beskrivelse

Tvillingerne Peder og Steen Mondrup blev født i 1980 med fem minutters mellemrum – tre måneder for tidligt. Steen fik fuld førlighed, men Peder manglede ilt under fødslen og er i dag spastiker, sidder i kørestol og har brug for hjælp døgnet rundt.

De har sammen gennemført en række maratonløb og triatlon-konkurrencer, samt en ironman i 2014. De er engagerede i foreningen Team Tvilling, der arbejder for at nedbryde fordomme og aktivere handicappede i sport.

Sammen har tvillingerne i 2015 udgivet bogen TEAM TVILLING, som handler om viljestyrke, motivation og sammenhold.

Læs mere

Seneste udgivelse

Team Tvilling

Det gav genlyd over hele verden, da tvillingerne Peder og Steen Mondrup i august 2014 gennemførte KMD Ironman Copenhagen med 3,8 kilometer svømning, 180 kilometer cykling og 42,2 kilometer løb. Ikke så meget fordi de er tvillinger, men fordi Peder er spastiker og blev trukket, cyklet og skubbet gennem konkurrencen af Steen.

 

Nu fortæller Team Tvilling, som de kalder sig, for første gang hele historien om deres utrolige rejse frem mod ironman-konkurrencen – og det den førte med sig. Det er en fortælling om viljestyrke, sammenhold og drømmen om at nedbryde fordomme i forhold til, hvad handicappede kan og ikke kan ved at lade dem deltage i almindelige sportskonkurrencer i stedet for at være henvist til handicapidræt.

 

Men først og fremmest er historien om Team Tvilling blot beretningen om to brødre, der fik en skør idé – og gjorde noget ved den …

Bøger af Team Tvilling

Tilføj til ønskeliste

Team Tvilling