Tammara Webber

Beskrivelse

Tammara Webber er en amerikansk forfatter.

Tammara Webber debuterede som selvudgiver i 2011 med bogen KYS MIG LANGSOMT, der er solgt i hele verden og udkommet på mere end 20 sprog.

Læs mere

Seneste udgivelse

Kys mig langsomt

KYS MIG LANGSOMT af Tammara Webber er en bog om at møde kærligheden, hvor man mindst venter den. Da Jacqueline bliver overfaldet en sen aften efter en fest, kommer Lucas hende heldigvis til hjælp. De to føler straks sympati for hinanden, men hvem er Lucas egentlig?

 

Jacqueline er lige startet på

universitetet, da hendes kæreste gennem tre år slår op med hende. Jacqueline er knust, og da hun endelig kommer lidt ovenpå og tager med veninderne til fest, bliver hun overfaldet på vejen hjem. Heldigvis kommer Lucas hende til hjælp. Lucas, den mystiske fyr som altid sidder og tegner under forelæsningerne. Lucas, den cool fyr med motorcykel, som ved, hvordan man slår fra sig. Lucas, den søde barista fra den lokale kaffebar. Lucas, den flotteste fyr på uni.

Jacqueline er forelsket. Og forelskelsen er gengældt. Eller er den? Lucas kan også være hemmelighedsfuld og fjern. Og midt i alt dette vil Jacquelines eks-kæreste have hende tilbage.

 

Bøger af Tammara Webber

Tilføj til ønskeliste

Kys mig langsomt