Svend Otto S.

Beskrivelse

Svend Otto S. (1916 – 1996) var uddannet fra kunsthåndværkerskolens aftenskole, Bizzie Høyers malerskole og St. Martins School of Arts and Craft, London og arbejde som illustrator.

Svend Otto S. debuterede som billedbogsillustrator i 1940 med GÆSSENE I KIPPEHAVE, men fik dog først et egentligt gennembrud mange år senere da han i 1959 illustrerede HESTEN UDEN HOVED, og derefter fik gang i karrieren.

Gennem årene vandt Svend Otto S. flere betydningsfulde priser, bl.a. Kulturministeriets Illustratorpris og H. C. Andersen-medaljen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Tim og Trine

Historien om troldedrengen Tim, der keder sig og får sin far til at hente menneskepigen Trine som legekammerat for en dag.

 

Der er altid et stærkt element af, hvad man kan kalde "en meddelelse fra naturen" i Svend Otto S´ billeder, som i Tim og Trine, hvor vi næsten kan fornemme en særlig stemning af sne og sol. Men samtidig skaber han i sine billeder fantastiske og poetiske rum, der går langt dybere end den blotte aftegning af virkeligheden - som her, hvor han i sin indlevede skildring af venskabet mellem den lille menneskepige, Trine, og troldedrengen Tim, viser varmen, glæden og trykheden.

Kirsten Bystrup i "Billedfortælleren Svend Otto S."

Bøger af Svend Otto S.

Tilføj til ønskeliste

Tim og Trine

Svend Otto S.

Tilføj til ønskeliste

Sikken voldsom trængsel og alarm

Tilføj til ønskeliste

Fairy Tales

Svend Otto S.