Susanne Staun

Susanne Staun
Del

Retsmediciner og vicestatsobducent Maria Krause, som i Døderummet tog hånd om jagten på den medicinerede morder, blander sig i Hilsen fra Rexville igen i politiets arbejde, som denne gang vedrører en børnemishandlingssag, der er lånt fra det virkelige liv. I denne sag bliver de skyldige i en meget grov børnemishandlingssag frikendt, fordi vi i Danmark ikke kan straffe kollektivt. I virkelighedens verden lobbyer pigens gudfar for ændringer i retspraksis og servicelov, men i Hilsen fra Rexville har Maria Krause slet ikke den form for tålmodighed.

Hilsen fra Rexville er Stauns 13. roman og udkommer ultimo september, 2011, samtidig med paperbackudgaven af Døderummet, som modtog Det Danske Kriminalakademis pris for Bedste Kriminalroman 2010 og herudover blev indstillet til Weekendavisens Litteraturpris og den skandinaviske kriminallitteraturpris, Glasnøglen.

Staun er nok mest kendt for sin femikrimi-serie om profileringseksperten Fanny Fiske, der indtil videre omfatter Som Arvesynden, Liebe, Mit smukke lig, Mine piger & Før jeg dør. Serien blander chick-lit og krimi og er blevet kaldt ”Tarantino på østrogen”, ”femikrimi med bremsespor” og ”Charlies Angels i ældre udgave”. Mit smukke lig var indstillet til Weekendavisens Litteraturpris og Mine piger til Læsernes Bogpris.

Om Fanny Fiske-serien skrev Marianne Eilenberger i B.T.’s bogtillæg: Ingen af tidens krimiheltinder er sejere eller sjovere end Fanny Fiske, den rå, raffinerede og sexede psykolog i Susanne Stauns romaner ... Og så skriver Susanne Staun simpelthen røven ud af bukserne. Hun har et internationalt format, som få nordiske krimiforfattere kan matche, og en tone, der er helt hendes egen.
 
Læs mere om disse og øvrige udgivelser på www.susannestaun.com
 
Susanne Staun er cand. phil. i engelsk sprog og litteratur fra Københavns Universitet og M.Sc. i journalistik. Hun modtog i 2005 Statens Kunstfonds treårige stipendium for sit forfatterskab.
Hør et lyduddrag af Før jeg dør af Susanne Staun - indtalt af Grete Tulinius

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!