Steinar Bragi

Beskrivelse

Steinar Bragi, født 1975, er islandsk forfatter. Det litterære gennembrud kom for Steinar Bragi i 2010 med romanen KVINDER. I bogen introducerer Steinar Bragi læseren til den unge kvinde Eva, der tidligt har mistet sin mor og nu også sin spæde datter. For KVINDER blev Steinar Bragi indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris.

Den første udgivelse af Steinar Bragi på dansk er romanen HØJLANDET fra 2015. Heri skildrer Steinar Bragi to par i 30’erne, som sammen med en hund er taget på udflugt i den islandske ødemark.

Foto: Kristin Eiriksdottir, 2014

Læs mere

Seneste udgivelse

Højlandet

To par i 30’erne og en hund er taget på udflugt i den islandske ødemark, gennem den sorte sandørken mod højlandet. Egil og Ravn er barndomsvenner, og de har deres kærester med, Anna og Vigdis. De kører i tæt tåge, kommer væk fra vejen og pludselig braser deres jeep ind i et stort hus. Husets beboere – to ældre mennesker – giver dem tøvende husly for natten. De to gamle opfører sig i det hele taget sært og låser huset omhyggeligt, som om de frygter noget ude i mørket. Det er der gode grunde til.

Bøger af Steinar Bragi

Tilføj til ønskeliste

Højlandet