Sebastien de Castell

Beskrivelse

Sebastien de Castell havde netop færdiggjort sin uddannelse i arkæologi og taget sit første spadestik, da det gik op for ham, hvor meget han hadede arkæologi. Han smed skovlen og begyndte et nyt liv med rejser og eventyr. Han har arbejdet som tournémusiker, koreograferet sværdkampe for teatre og designet interaktive oplevelser på internettet.

Sebastien de Castell er forfatteren bag serien Greatcoats, en fantasyserie for voksne. Han bor i Vancouver, Canada, med sin kone og to yderst fjendtlige katte. Spellslinger er hans første YA-serie.

Læs mere

Seneste udgivelse

Spellslinger 1

Første del i Sebastien de Castells Spellslinger-serie. En bog fuld af magi, bedrag, heltemod og en ondskabsfuld, talende egernkat.

Kellens sektensårs fødselsdag nærmer sig, og det samme gør de fire magiske prøver, der én gang for alle afgør, om han kan blive en magtfuld jan’Tep-mager eller om han vil blive udstødt af sin familie og venner som sha’Tep-tjener. Der er bare et problem. Kellens magi er ved at forsvinde. For at undgå total ydmygelse, forsøger Kellen at snyde sig gennem en magisk duel. Men da en mystisk fremmed kommer til byen, udfordrer hun Kellen til at gå helt nye veje.
Den fremmede, Ferius Parfax, er argosier – en rejsende, der lever af sin kløgt og de tre sæt spillekort, hun altid har på sig. Hun er besværlig og uforudsigelig. Men hun er måske Kellens eneste håb.

 

Bøger af Sebastien de Castell

Tilføj til ønskeliste

Spellslinger 1