Sandy C. Newbigging

Beskrivelse

Sandy C. Newbigging er englænder. Han er meditationslærer, lifecoach og er desuden uddannet i EFT og NLP. Han har skabt meditationsteknikkerne Body Calm og Mind Calm samt Mind Detox metoden, og han er forfatter til flere bøger bl.a. HEAL THE HIDDE CAUSE, LIFE DETOX, NEW BEGINNINGS, THUNK! og MIND CALM. Hans arbejde er blevet præsenteret på en række tv-kanaler, for eksempel Discovery Health.

Sandy Newbigging tilbyder konsultationer via Skype og afholder seminarer og retreats flere steder i verden. Han uddanner instruktører i de forskellige meditationsformer, han har udviklet gennem sit prisbelønnede Calm Academy. Herudover skriver han for flere magasiner. For nylig fik han prisen som årets underviser af Federation of Holistic Therapists og er blevet beskrevet i tidsskriftet Yoga som ”en af de bedste meditationslærere, der findes”. SUND MED MEDITATION fra 2016 er Sandys første bog på dansk.

Læs mere

Seneste udgivelse

Sund med meditation

I Sund med meditation introducerer forfatteren Sandy C. Newbigging en ny, kraftfuld meditationsteknik, der kan hjælpe os med at blive - eller forblive - sunde og raske.

Metoden er specifikt udviklet til at afstresse kroppen og forbedre forbindelsen mellem krop og sind, som er afgørende vigtigt for vores sundhed. Forskere og læger er nemlig enige om, at stress er yderst skadelig for vores helbred – fx ved man nu, at stress svækker immunforsvaret, udløser inflammation og øger blodtrykket og i det hele taget spiller en vigtig rolle i forbindelse med en lang række af symptomer, lidelser og sygdomme.

Alt peger i retning af, at det muligvis kan redde liv at få stressniveauet under kontrol. Men hvordan gør man det? En af de mest almindelige anbefalinger, man får, hvis man ikke har det godt, er at hvile sig. Den opgave virker nem nok. Slap af. Tag fri et stykke tid, læg benene op, så kroppen har bedre muligheder for at komme i balance igen. Selv om det på overfladen virker enkelt nok, så ved de fleste af os faktisk ikke, hvordan vi skal falde helt til ro i krop og sind. Men dette er der nu råd for med Body Calm-metoden, som er nem at gå til og kan læres af alle.

Sund med meditation giver effektive redskaber til afstressning, præsenterer den nyeste forskning, der viser, hvordan meditation kan påvirke helbredet gunstigt og går i dybden med, hvordan vores tanker og overbevisninger hænger nøje sammen med sygdom og sundhed.

Bøger af Sandy C. Newbigging

Tilføj til ønskeliste

Sund med meditation