Sally Altschuler

Beskrivelse

Sally Altschuler, født 1953 i Valby, er uddannet folkeskolelærer og er forfatter.

Siden Sally Altschuler debuterede som børnebogsforfatter med JORDENS SALT i 1993 har han udgivet mere end 35 titler til børn og unge, bl.a. VERDEN IFØLGE TUDSE OG SPIDSMUS, PSYKOCYBER og HR. BABELS TÅRN. I 2011 udkom hans første roman for voksne EN ENGEL BAG ØRET.

Gennem årene har Sally Altschuler modtaget flere priser og legater, bl.a. Statens Kunstfonds arbejds- og rejselegater samt Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris.

Salla Simukka, født 1981 i Tampere, Finland arbejder som anmelder, oversætter og forfatter.

Salla Simukka fik sit store internationale gennembrud med SNEHVIDEtrilogien, der på dansk fik titlen LUMIKKI efter romanernes hovedperson.

LUMIKKI er solgt til udgivelse i over 50 lande og Salla Simukka har vundet flere priser for sit store forfatterskab, bl.a. Topelius-prisen og Finlandsprisen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hr. Babels tårn

Prinsessen keder sig. Der sker aldrig noget nyt i hendes land. Hvis hun bare kunne se alting oppefra, ligesom fuglene, ville hun sikkert ikke kede sig mere. Så kongen befaler hr. Babel at bygge verdens højeste tårn. Det er en meget stor opgave, så han sender bud efter de bedste folk fra de fjerneste egne. Men det er ikke let at få alle de forskellige mennesker til at arbejde sammen …

 

Hr. Babels tårn er en fri genfortælling af myten om Babelstårnet.

Illustreret af Sven Nordqvist.

Bøger af Sally Altschuler

Tilføj til ønskeliste

Hr. Babels tårn