Søren Flott

Beskrivelse

Søren Flott, 1977, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har deltaget i Galatheaekspeditionen, og har en forkærlighed for fortællinger om almindelige mennesker med usædvanlige historier.

Søren Flott har udgivet en række bøger, herunder SØNDERJYLLAND BESAT, som udkom i 2015.

Læs mere

Seneste udgivelse

Sønderjylland besat

Da Hitlers tropper overskred den danske grænse om morgenen den 9. april 1940, blev de modtaget af heilende medlemmer af det tyske mindretal – dermed blev skillelinjerne trukket endnu hårdere op i Sønderjylland end i resten af landet. Frygten for en grænseændring bredte sig i en landsdel, hvor mange mænd mod deres vilje havde kæmpet på tysk side i Første Verdenskrig, og tilhængere af henholdsvis samarbejde og aktiv modstand stod stejlt over for hinanden. I Sønderjylland besat fortælles historien ud fra fem vidt forskellige hovedpersoner – officeren, embedsmanden, hjemmetyskeren, politikeren og modstandsmanden – hvis skæbner trækker tråde helt op til i dag.

Søren Flott (født 1977) er uddannet journalist og har en forkærlighed for fortællinger om almindelige mennesker med usædvanlige historier. Han har blandt andet skrevet bøgerne De danske tigre, Mamma Doc, Pigen i spejlet og Jutlandia – Skibet var ladet med håb, som alle er udkommet på Gyldendal.

 

Bøger af Søren Flott