Søren Rasmussen

Beskrivelse

Søren Rasmussen, født 1952, er cand. scient. i biologi og har gennem 30 år virket som safariguide i Afrika og ekspeditionsleder på krydstogtsskibe i Arktis.

Sideløbende har Søren Rasmussen opbygget rejseorganisationen Albatros Travel A/S, der blandt andet omfatter bureauer i Afrika, Kina, Indien og Grønland, Bushcamps og safarihoteller i Sydafrika samt ekspeditionsskibe i Arktis og Antarktis. Søren Rasmussen har udgivet adskillige bøger, der primært omhandler naturen, bl.a. MENNESKET I NATUREN, som udkom i 2016.

Læs mere

Seneste udgivelse

Østen for Solen

I denne bog besøger Søren Rasmussen nye og gamle civilisationer og fortolker begrebet civilisation. Helt ligetil er det ikke, for civilisation er næppe det samme som fremgang og velstand. Fra et evolutionsbiologisk synspunkt er menneskeheden tilsyneladende en bragende succes. Mængden af mennesker vokser drastisk, og vi lever tilmed meget længere, men er det et udtryk for civilisation? Fører vores utvivlsomme succes som overlevere til en bedre, fredeligere og mere civiliseret verden? Skal vi for evigt leve med naturens paradigme survival of the fittest, eller kan vi rive os løs af naturens håndfaste greb?

Bøger af Søren Rasmussen

Tilføj til ønskeliste

Østen for Solen

Tilføj til ønskeliste

Mennesket i naturen

Tilføj til ønskeliste

I begyndelsen var Afrika