Robin Rinaldi

Beskrivelse

ROBIN RINALDI er en amerikansk forfatter og journalist, der voksede op i Pennsylvania men har tilbragt størstedelen af sit voksenliv i Californien. Hun har skrevet for en lang række aviser og magasiner, herunder The New York Times, The Atlantic og Oprah Magazine, og er uddannet som yogaunderviser.

THE WILD OATS PROJECT, udgivet på dansk i 2016 under navnet MIT VILDE ÅR – TO DAGE GIFT, FEM DAGE SINGLE, er baseret på hendes egen historie. Robin Rinaldi er også forfatter til dansebøgerne BALLET og EUROPEAN DANCE, samt rejsebogen MOON MAPGUIDE SAN FRANCISCO.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mit vilde år

”Jeg nægter at gå i graven uden børn og kun fire elskere. Kan jeg ikke få det ene, så må jeg have det andet.”

Robin er 42 år og lever et godt liv med sin mand igennem 18 år. Det eneste, hun savner for at være fuldkommen lykkelig, er et barn. Men hendes mand vil ikke have børn. Slet ikke. Han vil i stedet lade sig sterilisere, og det forandrer alting. Robin oplever, at hun og hendes mand ikke længere har et fælles mål men er mere optaget af, hvad de hver især kan få ud af livet. Hun stiller derfor ham et ultimatum; Hvis deres ægteskab overhovedet skal have en chance, skal de i ét år leve i et åbent forhold fra mandag til fredag og være monogame i weekenden. De har tre klare regler: Ingen seriøse forhold, ingen usikker sex og ingen sex med fælles venner.

Mit vilde år – to dage gift, fem dage single er Robins historie om dét år. Et ærligt og underholdende portræt af en kvinde i midtlivskrise, der bliver konfronteret med sine livsvalg, udfordrer sine forestillinger om sig selv og prøver at finde tilbage til lidenskaben.

Bøger af Robin Rinaldi

Tilføj til ønskeliste

Mit vilde år