Robert Galbraith

Beskrivelse

Robert Galbraith

Robert Galbraith er det pseudonym, som J.K. Rowling benytter til kriminalromanerne om og med privatdetektiven Cormoran Strike. J.K. Rowling har som bekendt skrevet børnebogsserien om Harry Potter samt voksenromanen ”Den tomme plads” (2012).

Robert Galbraiths første roman var ”Gøgens kalden”, der udkom på dansk i 2013. I denne anmelderroste krimi indleder Robert Galbraith sin serie om krigsveteranen og privatdetektiven Cormoran Strike. Da en smuk model findes død under en snedækket balkon i det mondæne London-kvarter Mayfair, antager politiet hurtigt, at der er tale om selvmord. Men modellens bror har sine tvivl, og derfor hyrer han Cormoran Strike til at undersøge sagen nærmere.

I 2014 udkom Robert Galbraiths anden bind i Cormoran strike-serien, ”Silkeorm” (2014), på dansk. I denne bog præsenterer Robert Galbraith læseren for sagen om den forsvundne forfatter Owen Quine, hvis kone sætter alt ind på at finde ham igen. Her kommer Strike ind i billedet og nu går en større eftersøgning i gang, som viser sig at være langt mere kompliceret end først antaget.

Til februar 2016 kommer tredje bind i Robert Galbraiths serie om Cormoran Strike.

Læs mere

Seneste udgivelse

Ondskabens høst

Robert Galbraith har skrevet en medrivende krimi om makkerparret Cormoran Strike og Robin Ellacott, hhv. privatdetektiv og sekretær. Robert Galbraith er pseudonym for forfatteren J.K. Rowling, der også har skrevet Harry Potter-serien og "Den tomme plads"

Da Robin Ellacott modtager en mystisk pakke, forfærdes hun over at opdage, at den indeholder en kvindes afhuggede ben. Hendes chef, privatdetektiv Cormoran Strike, er mindre overrasket, men ikke mindre alarmeret. Der er fire mennesker fra hans fortid, som han mener, kunne være ansvarlige – og Strike ved, at kun én af dem er i stand til at begå sjælsrå og vedvarende vold.

Da politiet fokuserer på den ene mistænkte, som Strike bliver stadig mere sikker på, ikke er gerningsmanden, tager han og Robin sagen i egen hånd og dykker ned i de tre andre mænds dystre og forkvaklede verdener. Men i takt med, at flere grufulde gerninger indtræffer, begynder tiden at løbe ud for dem …

Ondskabens høst er den tredje roman i den anmelderroste serie om privatdetektiven Cormoran Strike og hans assistent Robin Ellacott. En djævelsk velkonstrueret kriminalroman med stadig nye forviklinger, og samtidig en medrivende historie om en mand og en kvinde ved en skillevej i deres personlige og professionelle liv.

Bøger af Robert Galbraith

Tilføj til ønskeliste

Ondskabens høst

Tilføj til ønskeliste

Silkeorm

Tilføj til ønskeliste

Gøgens kalden