Rainbow Rowell

Beskrivelse

Rainbow Rowell, født 1973 i USA, er uddannet journalist og er forfatter.

Siden Rainbow Rowell debuterede med ATTACHMENTS i 2011 er det blevet til adskillige værker for både unge og voksne. Heriblandt FANGIRL og CARRY ON.

Læs mere

Seneste udgivelse

Carry On

Rainbow Rowells roman FANGIRL handlede om pigen Cath, som brugte meget af sin tid på at skrive Simon Snow-fanfiction. Med CARRY ON får vi hele Caths historie om Simon Snow.

Simon Snow er den absolut værste udvalgte, der nogensinde er blevet udvalgt.

Det siger hans roommate Baz i hvert fald. Og det kan godt være, at Baz er en ondsindet vampyr, men han har jo ret! Halvdelen af tiden kan Simon ikke engang få sin tryllestav til at fungere – eller også sætter han ild til ting og sager. Hans mentor gør alt for at undgå ham, hans kæreste har slået op med ham, og der er et magi-ædende monster, som går rundt med Simons ansigt på. Baz ville have nydt alt dette, hvis han altså havde været her. Det er starten på deres sidste skoleår på Watford School of Magicks, og så har Simons plageånd ikke engang besværet sig med at dukke op.

CARRY ON er en spøgelseshistorie, en kærlighedshistorie og et mysterium. Der er lige så mange kys og lige så meget snak som i Rowells andre romaner – men der er mange flere monstre i den her!

Bøger af Rainbow Rowell

Tilføj til ønskeliste

Carry On

Tilføj til ønskeliste

Fangirl