Peter Nedergaard

Beskrivelse

Peter Nedergaard, født 1957, blev i 1985 færdig som cand.scient.pol og er sidenhen blevet professor på Institut for Statskundskab på Københavns Universitet. Peter Nedergaards forskningsinteresser er komparativ politik med særlig henblik på europæisk integration og international politisk økonomi. I den forbindelse har han beskæftiget sig med politisk-økonomiske analyser af international handel, international klimapolitik, EU's landbrugspolitik, EU's markedsintegration, EU's beskæftigelsespolitik, EU's standardiseringspolitik samt EU's administration og institutionelle opbygning.

Resultaterne af Peter Nedergaards omfangsrige forskning er blevet publiceret i internationale videnskabelige tidsskrifter. Peter Nedergaard har også udgivet en lang række bøger, bl.a. HJEMSTAVNSMANDEN – et portræt af Kristian Thulesen Dahl.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hjemstavnsmanden

Kristian Thulesen Dahl er i dag en af de mest magtfulde mænd i Danmark. Dansk Folkepartis formand er desuden flere gange i de senere år blevet kåret som den mest troværdige politiker af befolkningen. Oven på valget i juni 2015, som var det mest succesfulde af slagsen i partiets historie, og netop som Dansk Folkeparti fylder 20 år, tegner forfatter og professor i statskundskab ved Københavns Universitet, Peter Nedergaard et skarpt og personligt tolket portræt af et politisk menneske, som i den grad er rundet af den landegn, den by, han er vokset op i og ud af. For at forstå Kristian Thulesen Dahl, er det nødvendigt at forstå hans hjemstavn i det jyske.

 

Bøger af Peter Nedergaard

Tilføj til ønskeliste

Hjemstavnsmanden