Owen Sheers

Beskrivelse

Romanforfatteren, lyrikeren, manuskriptforfatteren og universitetslæreren Owen Sheers er født på Fiji i 1974 og opvokset i South Wales.

Hans første roman, Modstand, der er blevet oversat til flere end 10 sprog, udkom på dansk i 2008. Hans anden roman, Jeg så et menneske, udgives i oktober 2016.

www.owensheers.co.uk

Foto: © Owen Sheers

Læs mere

Seneste udgivelse

Jeg så et menneske

En roman - og et psykologisk drama - om kærlighed, tab og hemmeligheders lumske natur.

Efter sin kones tragiske død i Pakistan flytter Michael Turner  til London og udvikler hurtigt et nært venskab med familien Nelson, der bor i nabohuset.

Josh, Samantha og deres to døtre repræsenterer alt, Michael frygter aldrig selv at opnå: fortrolighed, nærhed, børn, stabilitet – et hjem. I begyndelsen synes det nye venskab da også at have en helbredende virkning på ham, men så – en lørdag eftermiddag i juni - indtræffer en katastrofe, der ændrer alt. Michael er nu ladt tilbage med en byrde af sorg og en hemmelighed han må holde skjult, men hvor længe?

Jeg så et menneske af Owen Shers er en spændingsmættet roman om kærlighed, tab og hemmeligheders lumske natur, et mørkt og gribende studie i brutalitet, sorg og skyld.

Bøger af Owen Sheers

Tilføj til ønskeliste

Jeg så et menneske