Niels Peter Stilling

Beskrivelse

Niels Peter Stilling (født 1953) er historiker, ph.d., foredragsholder, tidligere museumsinspektør ved Søllerød Museum – og landets vel nok førende ekspert i herregårdenes historie.

I disse år udgiver han fem bind om det emne, bøger der fører os til herregårde på Sjælland og Fyn og i Skåne, Jylland og Slesvig-Holsten.

Læs mere

Seneste udgivelse

Danmarks herregårde

De danske herregårde har været vigtige brikker i historien om Danmark siden middelalderen, knudepunkter for rigdom og magt – således også i Skåne, Halland og Blekinge, der var dansk kerneland i mere end 650 år fra 1000-tallet og frem til nederlag og tab i 1600-tallet. Niels Peter Stilling, der er en af landets førende eksperter i herregårdenes historie, tager i Danmarks Herregårde sine læsere med til et rigt udvalg af herregårde i de historiske landsdele og skriver også i dette bind levende om danmarkshistorie, store adelsslægter og arkitektur. Bogen er et selvstændigt bind i det pragtværk om de danske herregårde, der udkommer i disse år. En rigt illustreret lystvandring til en af de vores store kulturskatte. Bind 1 dækkede Sjælland, Møn og Lolland-Falster, bind to Fyn og Langeland.

Bøger af Niels Peter Stilling

Tilføj til ønskeliste

Danmarks herregårde

Tilføj til ønskeliste

Danmarks herregårde

Tilføj til ønskeliste

Danmarks herregårde