Markus Peters

Beskrivelse

Markus Peters, uddannet læge med speciale i naturhelsemetoder. Sammen med sin kone har han klinik i Nordtyskland, som tilbyder en kombination af traditionel og alternativ behandling af bl.a. hjertelidelser og kræft.

Markus Peters har udgivet værket SUNDHED KOMMER FRA HJERTET, som handler om hjertet og dets funktioner.

Læs mere

Seneste udgivelse

Sundhed kommer fra hjertet

Hjertet er så meget mere end en pumpe. Ny forskning giver hjertet en central styrende funktion med egen intelligens og nutidens forståelse nærmer sig tidligere tiders opfattelse af hjertet som indsigtsfuldt og sæde for sjælen.
Hjertet ”taler” uafbrudt gennem tidsintervallerne mellem hjerteslag. Det slår ikke regelmæssigt og hvis det gør, er der fare på færde. (Hos ufødte sætter man straks fødslen i gang, hvis rytmen er for regelmæssig). Når vi har det godt, kan det aflæses af en regelmæssig rytme i variationerne. Omvendt bliver variationerne kaotiske, når vi har det svært.
Hjertets elektromagnetiske felt er langt større end hjernens. Ligesom pendul-ure indstiller sig på hinanden skaber vi også samklang med de mennesker, der omgiver os.
Bogen medtager et kapitel om livets rytmer og kroppens rytmer. Alle processer i kroppen er rytmisk organiserede. Hvis der ingen rytme er, er man ved at dø. Også her er hjertet den centrale dirigent.
Det er derfor vigtigt at tilstræbe en rytmisk livsførelse, som bringer os i harmoni med omgivelserne, fordi alt svinger: Musik - solår – månecyklus - dagsrytme – stofskifte – åndedræt og hjerterytme. Vores moderne livsførelse har gjort det sværere – men harmonien kan styrkes med enkle, men vigtige øvelser.


 

Bøger af Markus Peters

Tilføj til ønskeliste

Sundhed kommer fra hjertet