Marie Holm

Beskrivelse

Marie Holm (født 1978) er madskribent/tekstforfatterinde/kogebogsredaktrice med en fortid som magasinjournalist og restaurantanmelder. Marie er oprindeligt uddannet fra Københavns Universitets Institut for Litteraturvidenskab og lever i dag af at redigere kogebøger og skrive om mad, vin og kaffe.

Privat bor Marie på Nørrebro med sin lille familie. Og elsker det. Selvom hun engang var en fynsk bondepige.

FOODIE er Maries første bog i eget navn.

Læs mere

Seneste udgivelse

Foodie

FOODIE er en kombineret essaysamling og kogebog. Skrevet til dig, der synes, at det bedste – næst efter at spise – er at læse om mad. Bogen indeholder opskrifter og essays, der plukker alt det fedeste fra tidens madmode. Det er her, du finder opskriften på Manfreds berømte tatar, guiden til brygning af den perfekte sorte kaffe, reportagen fra Nørrebros lille kultbager og den passionerede tekst om kogning af eget krydderfedt! Blandet med underholdende "Det bedste-lister", fine fotos og cool tegninger. 
 

Bøger af Marie Holm

Tilføj til ønskeliste

Foodie