Majken Schultz

Beskrivelse

Majken Schultz er professor i organisation på CBS, hvor hun arbejder organisation, kultur, identitet og branding.

Majken Schultz sidder i bestyrelsen for en række store danske virksomheder. Hun har gennem årene udgivet en række fagbøger inden for sit fag, men i 2016 udgav hun, sammen med Tor Hernes, BJERGTAGET, en bog der fokuserer på glæden ved at vandre i bjerge.

Læs mere

Seneste udgivelse

Bjergtaget

Tor Hernes og Majken Schultz – begge professorer på CBS Handelshøjskolen i København – begiver sig sammen ud på den berømte vandrerute GR5 – Grand Randonnée 5, der går fra Mont Blanc til Middelhavet. Tor er en erfaren vandrer, Majken har kun lige opdaget glæden ved at vandre og opholde sig i bjergene.

 

Parret skiftes til – på deres medbragte Ipad – at skrive dagbog. Fortællingerne fra den daglige rute ledsages af refleksioner over naturens kræfter, over den uundgåelige nervøsitet, om forskelle på mænds og kvinders reaktioner, og om at kunne nøjes med det, man bærer på sin ryg. Praktiske råd om oppakning og planlægning for dem, der selv får lyst til at vandre, afrunder bogen.

 

Bogen er ikke nogen rejseguide i traditionel forstand, men en smittende fortælling om glæden ved som et modent par at vandre sammen.

Bøger af Majken Schultz

Tilføj til ønskeliste

Bjergtaget

Tilføj til ønskeliste

Brug dit brand

Majken Schultz