Mads Váczy Kragh

Beskrivelse

Mads Váczy Kragh, født 1969, er cand. polit., iværksætter og forfatter. Han har tidligere arbejdet i en kapitalfond, som rådgiver for virksomheder, der skulle etablere sig i udlandet.

Endvidere har Mads Váczy Kragh være medejer af to virksomheder og har ligeledes bidraget til en række bøger, herunder IVÆRKSÆTTERSAMFUNDET, som har været i samarbejde med Søren Berg Jørgensen og Christel Skousen Thrane.

Læs mere

Seneste udgivelse

Iværksættersamfundet

Efter landbrugs-, industri-, service- og vidensamfundet er det iværksættersamfundet, der er rammer os. Det skal vi indtænke i vores samfundsindretning i Danmark. Allerede nu er der brancher hvor der er meget få e lønmodtagere: fx fotograf- og grafikerbranchen og flere vil følge efter. Danmark er på vej mod iværksættersamfundet. De seneste 150 år har sendt os fra landbrugsland til vidensamfund med en mellemlanding i industrialiseringen. Næste stop: Iværksættersamfundet!

Væksten i Danmark er dybt afhængig af mennesker med gode ideer og skabertrang, derfor sukker danskerhvervsliv efter nytænkende iværksættere. Hverdag opstår nye virksomheder, men der mangler alligevel vækstdrive og synlige successer hos danske iværksættere. Der er lang vej til, at Danmark for alvor bliver et af verdens stærkeste iværksættersamfund.

Denne bog af Mads Váczy Kragh, Søren Berg Jacobsen og Christel Schousen Thrane udforsker, hvad der skaber innovative iværksættervirksomheder og undersøger, hvilke kompetencer og styrker der skal til for at blive en god iværksætter. Du møder succesfulde iværksættere og får deres bud på iværksættersucces. Og den tager dig med en tur ud i verden for at se, hvad vi kan lære fra nogle af de mest dynamiske iværksættermiljøer på kloden.

Bøger af Mads Váczy Kragh

Tilføj til ønskeliste

Iværksættersamfundet