Louise Sandager

Beskrivelse

Louise Sandager (f. 1967)

Jeg er journalist og bor i Paris. Kom til Frankrig som udenrigskorrespondent for Berlingske Tidende tilbage i 90’erne og skulle egentlig bare have været her i tre år. Men Paris satte sig i mig, som en vild og irrationel forelskelse, og da kontrakten udløb, ville jeg ikke hjem igen.

Nu tolv år senere er jeg her endnu; stadig lige fascineret. Jeg lever som skribent, leverer artikler og reportager til danske blade og magasiner. Om alt fra fransk film og politik til portrætter og nye sjove restauranter.

På Gyldendal har jeg udgivet den romantiske guide Paris mon amour!, en anderledes og personlig rejseguide, hvor jeg har samlet 120 af mine bedste adresser. Små ydmyge restauranter, charmerende hoteller, den gode bistro nede om hjørnet, hemmelige museer, filosofiske cafeer og sjove butikker med fiffigt undertøj, foie gras og Chanel-tasker på genbrug. Men ikke et ord om Eiffeltårnet og Louvre.

Siden udgivelsen har jeg fået mange henvendelser fra læsere, som ville have flere tips og fif til Paris. Derfor har jeg nu udvidet mit forfatterskab med en blog om Paris, www.mitparis.dk, som du er velkommen til at klikke ind på. Det er en blog, der ligesom bogen er skrevet til alle jer, der har mod på andet og mere end de slagne turiststrøg. Folk, som gerne går hundrede meter ned ad en hengemt sidegade for at finde et særlig hyggeligt brasseri eller et godt marked lørdag morgen.

Læs mere

Seneste udgivelse

PARIS mon amour!

Paris – mon amour!

er en anderledes rejseguide. En guide for alle dem, der elsker Paris og hinanden. Og som tør og gider andet end Eiffeltårnet og Sacre-Coeur. Her er adressen på en vidunderlig marokkansk restaurant, et praj til det ydmyge hotel ved Panthéon, tip til markedet i Rue Raspail og meget mere.

Illustreret

Bøger af Louise Sandager

Tilføj til ønskeliste

PARIS mon amour!