Louise L. Hay

Beskrivelse

Louise L. Hay er amerikaner, født i 1926. Hun er bestsellerforfatter, foredragsholder og et af de allerstørste navne inden for spiritualitet og holistisk sundhed – kendt verden over, som et levende bevis på at bekræftelser kan forvandle liv og at det nytter, selv at gøre noget.

Globalt har hun over årene solgt mere end 50 millioner bøger, heriblandt JEG KAN!, som er en inspirerende og lettilgængelig bog for enhver, der ønsker større selvværd, bedre helbred, tilfredshed med deres arbejde og økonomisk overskud.

Louise Hay har hjulpet og hjælper til stadighed mennesker over hele verden med selvhelbredelse og personlig udvikling. Hun er grundlægger af og bestyrelsesforman for Hay House, Inc., der udgiver bøger, CD’er og DVD’er, der er med til at skabe positive forandringer.

Læs mere

Seneste udgivelse

Du kan helbrede dit hjerte

Selvhjælpsstjernen Louise Hay og den anerkendte sorg/tab ekspert David Kessler, kendt fra sit mangeårige samarbejde med Elisabeth Kübler-Ross, har fundet sammen i denne samtale om at hele sorg og smerte.
Bogen gennemgår de følelser, der optræder, når et forhold går i opløsning, når et ægteskab ender med skilsmisse eller når et familiemedlem dør. Den søger at skabe øget bevidsthed og medfølelse og mod til at se andre udfordringer og tab i øjnene, hvad enten det drejer sig om at miste et arbejde eller at forlige sig med en livstruende sygdom.
Den blander Louises selvhjælpsstrategier og bekræftelser med Davids erfaringer fra sit mangeårige arbejde med sørgende og vil kunne bringe håb og friske nye indsigter om forhold til andre. Man får ikke bare hjælp til at hele sin sorg, men opdager også at man kan hele sit hjerte.