Lotte og Søren Hammer

Beskrivelse

Lotte og Søren Hammer er søster og bror (født hhv. 1955 og 1952), og de bor begge i Frederiksværk. Lotte Hammer er uddannet sygeplejerske, og Søren Hammer skolelærer. Siden 2010 har Lotte og Søren Hammer levet fuldtids som forfattere.

De debuterede som forfattere i 2010 med krimien ”Svinehunde”. Det blev den første bog i Lotte og Søren Hammers store serie af kriminalromaner, der følger kriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam fra Politigården i København. Den anmelderroste ”Svinehunde” blev deres helt store gennembrud og er solgt til oversættelse i mere end ni lande.

I Lotte og Søren Hammers serie om Konrad Simonsen er siden udkommet ”Alting har sin pris” (2011), ”Ensomme hjerters klub” (2012), ”Pigen i Satans mose” (2013), ”Den sindssyge polak” (2014) og senest ”Elskede Heidi” (2015). I 2016 udgav parret deres første roman uden for krimiserien, 'Rosa'. Og senere i 2016 er Lotte og Søren Hammer aktuel med ny Konrad Simonsen-krimi, 'Mørkemanden'.

Foruden deres krimiserie og romanen 'Rosa' har Lotte og Søren Hammer bidraget til en række novellesamlinger. Heriblandt ”9 forbrydelser” (2010), en samling kriminoveller for unge.

Læs mere på hammerhammer.com

Foto: Robin Skjoldborg, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

Mørkemanden

Konrad Simonsen er tilbage!

En fynsk pyroman med adskillige brande og et dødsfald på samvittigheden er blevet dømt for en brand, han med al sandsynlighed ikke har begået. Justitsministeriets departementschef hyrer i al diskretion Konrad Simonsen til at efterforske sagen. Konrad Simonsen, der nu arbejder for et privat konsulentfirma, indvilger, men hurtigt må han erkende, at sagen er mere betændt end som så: Ikke blot er sagen hemmeligstemplet og overført til PET, ingen har tilsyneladende nogen interesse i, at sagen bliver genåbnet.

Sideløbende har Drabsafdelingen, nu ledet af Arne Pedersen, fået en spektakulær sag: To mænd er blevet overfaldet og har fået bortopereret deres ene hånd, men ingen af ofrene ønsker at bistå politiet med opklaringen, heller ikke da en bilbrand får fatale følger …

Mørkemanden er syvende bog i Hammer-parrets succesfulde serie om Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam.

Bøger af Lotte og Søren Hammer

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Mørkemanden

Tilføj til ønskeliste

Rosa

Tilføj til ønskeliste

Alting har sin pris

Tilføj til ønskeliste

Den sindssyge polak

Tilføj til ønskeliste

Elskede Heidi

Tilføj til ønskeliste

Ensomme hjerters klub

Tilføj til ønskeliste

Pigen i Satans Mose

Tilføj til ønskeliste

Svinehunde

Tilføj til ønskeliste

Svinehunde