Lone Schilling Andersen

Beskrivelse

Lone Schilling Andersen er partner og medstifter af Kjerulf & Partnere. Hun har en mastergrad i organisationspsykologi samt mere end 20 års ledererfaring fra både linje og stab, primært fra A.P. Møller – Mærsks selskaber i olieindustrien og fra emballagevirksomheden Brødrene Hartmann. Siden 2000 har hun arbejdet som konsulent, primært med ledelsesudvikling og coaching samt med karriererådgivning. Hun har således arbejdet med talenter og talentbegrebet på begge sider af skrivebordet og har derfor solid indsigt i såvel teori som praksis. Lone er forfatter til bogen Magt og autoritet i ledelse og medforfatter til Talent er triumf. Lone er coach på
IMD Lausannes top executive programme.

Læs mere

Seneste udgivelse

Fra potentiale til talent

Bogen giver to garvede erhvervspsykologer og -konsulenters bud på, hvordan virksomheder kan gøre talentarbejdet til en succes for både talent og virksomhed og ikke den skuffelse, som det alt for ofte ender med. Bogen hjælper med at identificere talent og tager fat i den kontekstuelle sammenhæng som giver det enkelte talent de bedste udviklingsmuligheder.

Forfatterne stille skarpt på identifikation og udvikling af talent og på, hvilke faktorer der er afgørende for fastholdelse af talentet, når talentprogrammet er gennemført.

Talent kommer til udtryk på mange måder, og identificeres i spændingsfeltet mellem intellekt og emotionel intelligens, mellem abstraktionsevne og evnen til at håndtere kompleksitet. Dertil skal lægges det personlige mod og passionen for opgaven.

Holder man op med at være talent, bare fordi talentprogrammet er forbi? Sandsynligvis ikke – men ofte opstår et dødvande, som får mange talenter til at søge videre. Det skal man arbejde med i de enkelte virksomheder.

Det er afgørende for talentudvikling, at der er en række individuelle vilkår i udviklingsforløbet, der skal tilgodeses i et udviklingsprogram. Bogen tager fat i, hvordan det gøres kvalificeret.
 

Bøger af Lone Schilling Andersen

Tilføj til ønskeliste

Fra potentiale til talent