Lisbeth Zornig Andersen

Beskrivelse

Lisbeth Zornig Andersen, født 1968, driver Zornig Consult, der rådgiver virksomheder indenfor it og ledelse på strategisk niveau. Dette med udgangspunkt i erfaringer hentet fra programmør- og chefstillinger i virksomheder som Codan, Danske Bank, KMD og Specialisterne.

Lisbeth Zornig Andersen var tidligere formand for Børnerådet og driver nu Huset Zornig. Ligeledes sidder Lisbeth i en række bestyrelser og Advisory Boards som Børnenes It-fond, It-universitetet, Det Sociale Netværk og Specialist People Foundation.

Lisbeth Zornig Andersen er derudover forfatter til en række bøger, som har fokus på udsatte børn og unge i Danmark, bl.a. den stærke selvbiografi ZORNIG- VREDE ER MIT MELLEMNAVN, hvor hun hudløst ærligt fortæller om en opvækst blandt vold og misbrug.

Læs mere

Seneste udgivelse

Jeg gør mig ondt, når ...

Hver femte ung i 9. klasse har prøvet at skære i sig selv (det vi nu kalder cutting), mens hver fjerde pige i 9. klasse er i risiko for at udvikle en spiseforstyrrelse. Det er alarmerende høje tal og derfor nødvendigt at give disse fænomener eller forstyrrelser  opmærksomhed.

I Jeg gør mig ondt, når … kommer livseksperterne – dem, der lever med skaderne og forstyrrelserne – selv til orde med forklaringer og anbefalinger. Livseksperternes råd suppleres af fageksperters vejledninger.

Hvordan skal vi forstå denne risikoadfærd? Hvordan forebygger vi og støtter? Hvor kan vi finde råd, indsigt og viden? Der er ofte ikke lette svar og løsninger. Denne håndbog er ment som en håndsrækning til både fagpersonale og pårørende – og naturligvis de mennesker, der er bekymret for, om de selv er ved at udvikle en selvskadende adfærd.