Laura Engstrøm

Beskrivelse

Laura Engstrøm (f. 1971) har arbejdet som journalist og redaktør i over 20 år for forskellige danske magasiner, fag- og dagblade. ’Stemmer af Sølv – mit møde med en magisk virkelighed’ er hendes første bog.

Foto: Mette Klærke, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Stemmer af sølv

Da ingen af de parterapeuter, Laura Engstrøm og hendes kæreste har gået hos, har kunnet hjælpe dem, opsøger Laura i desperation en clairvoyant. Laura er ikke overbevist om clairvoyance, men clairvoyanten Annas beskrivelse af konflikterne i hendes parforhold rammer plet, og Laura vælger efterfølgende at blive skilt. Den karismatiske Anna foreslår Laura at komme igen, og lidt efter lidt lærer Anna hende op i meditation og clairvoyance. Sammen tager de på rejser til Mexico, hvor de får nogle usædvanlige, overnaturlige oplevelser, der omsider får skeptikeren Laura til at overgive sig. Men Laura er også ved at miste grebet om sig selv. Vil Anna hende egentlig kun det bedste?

STEMMER AF SØLV er journalist Laura Engstrøms egen fortælling om de år, hvor hun gik fra at være skeptiker af natur til at åbne sit hjerte og sit sind for, at der findes en magisk virkelighed.

Bøger af Laura Engstrøm

Tilføj til ønskeliste

Stemmer af sølv