Lars Mytting

Beskrivelse

Lars Mytting blev født i 1968 i Guldbrandsdalen og skrev sine første tekster med magnetbogstaver på køleskabsdøren i Norge. Han blev aldrig god til fodbold, men deltog i det almindelige byliv med knallertvædeløb, andejagt og tæt kontakt mellem mennesker – noget, som har sat sit tydelige aftryk i både form og karakterer hos forfatteren. Fra da han var en stor dreng arbejdede han som skribent for både større og mindre norske dagblade og magasiner.

Lars Mytting debuterede i 2006 med HESTEKREFTER. I 2015 udkom den ganske populære BRÆNDE.

Foto: Lars Mytting

Læs mere

Seneste udgivelse

Brænde

Genudgivelse.

Det er altid godt at bruge sin tid og sin krop til noget fornuftigt. At save, hente og kløve sit eget brænde er en videnskab og en lidenskab som mange – især mænd – dyrker. Der er noget dybt tilfredsstillende ved at stå med øksen i hånden i time efter time og tænke én tanke. Til bunds. Eller slet ikke tænke. Hvor man har lov til at stønne og bande samtidig med, at man gør, det der skal gøres. En beskæftigelse, som tilmed foregår udendørs i smukke omgivelser i haven, ved sommerhuset eller på ødegården.
I Danmark har hver fjerde bolig en brændeovn; der er omkring 800.000 flittige brændeovnsbrugere. Derfor er det på tide at der kommer en bog om at lave sit eget brænde.
Lars Myttings bog er spækket med fakta om at save, hente, kløve, stable og tørre sit eget træ, men kommer også ind på miljøaspekter, redskaber og brændeovne såvel som glæden og den æstetiske side af sagen. Ikke mindst indeholder den møder med mennesker der har et særligt forhold til brænde.
En nyttig instruktionsbog der vil fornøje ikke kun hardcore entusiaster, men alle der fyrer med brænde – hvad enten man køber det færdigt eller hugger selv.
 

Bøger af Lars Mytting

Tilføj til ønskeliste

Brænde