Lars Gejl

Beskrivelse

Lars Gejl er fotograf og forfatter til adskillige bøger om fugle og natur. Seneste er Kend fuglen, og Fugle-felthåndbogen som begge er solgt til udgivelse i mange lande.
Igennem seks bøger, solgt herhjemme og i udlandet, har Lars Gejl vist, at fuglenes liv er yderst fascinerende. Derudover er Lars Gejl digital frontløber. Den indsats gav ham i foråret 2014 Gyldendals faglitterære pris. Udover at formidle stoffet med stort engagement, viden og poesi, fik Lars Gejl også prisen for sin indsats med at integrere nyere teknologi i sit forfatterskab. I seneste udgave af Fugle-felthåndbogen er der eksempelvis indlagt QR-koder, så man ved hjælp af en smartphone kan høre fuglestemmer, ligesom Fugleguiden som app har film af fuglene i bevægelse:

Læs mere

Seneste udgivelse

FUGLE-felthåndbogen

Fuglefelthåndbogen,2. udgave, er en fotografisk guide til bestemmelse af alle 322 ynglende og regelmæssigt optrædende trækgæster i Norden. Desuden omfatter den nye udgave et afsnit, der beskriver og illustrerer ca. 75 meget sjældne træk- eller strejffugle.

Bogen er skrevet til både begynderen og den mere erfarne ”feltbisse”.

 

Teksten beskriver for første gang den enkelte fugls ”JIZZ”, fuglens helhedsindtryk, som oftest er det fuglen bestemmes på i flugt og silhuet.

 

De detaljerede artsbeskrivelser er yderligere opdelt i flugtkendetegn, yngle/sommerdragt, overgangsdragt, vinterdragt, juvenil og ungfugledragt.

 

Desuden er der afsnit om forvekslingsmuligheder, sang og kald, forekomst, trækforhold og udbredelse.

 

Over 1.000 detaljerede arts- og adfærdsfotos samt, hvor adskillelse af ens udseende arter kan være vanskelig, foto-sammenligningstavler.

 

Bøger af Lars Gejl

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Fugle ved kysten

Tilføj til ønskeliste

FUGLE-felthåndbogen

Lars Gejl

Tilføj til ønskeliste

Naturen netop nu

Lars Gejl

Tilføj til ønskeliste

Europas vadefugle

Lars Gejl

Tilføj til ønskeliste

Havefugle

Lars Gejl

Tilføj til ønskeliste

Kend fuglen

Lars Gejl