Lama Ole Nydahl

Beskrivelse

Det er sjældent at møde en autentisk buddhistisk lærer, som samtidig har ægte erfaring med parforhold. Lama Ole Nydahl (f. 1941) og hans hustru Hannah studerede buddhisme i Østen under H.H. den 16. Djalwa Karmapa Randjung Rigpe Dordje og rejste på hans anvisning verden tynd for at gøre buddhismen tilgængelig i Vesten.

I mere end tre årtier, indtil Hannahs alt for tidlige død af kræft i 2007, præsenterede parret tusindvis af elever for meditation og en ny måde at se verden på. Lama Ole Nydahl fortsætter med at rejse og undervise i de næsten 700 diamantvejsbuddhistiske centre verden rundt. I 2015 blev parret tildelt en UNESCO-pris for deres bidrag til frihed, sameksistens og fred.

Læs mere

Seneste udgivelse

Buddha og kærligheden

Buddha & kærligehden er tidløs visdom for moderne parforhold og forklarer, hvordan en buddhistisk tilgang til kærlighed kan hjælpe os til at berolige sindet og bryde dårlige vaner.

Findes der en mere intensiv erfaring end kærligheden? På hvilke andre områder åbner vi os så meget og er så sårbare, samtidig med at vi oplever en dyb lykkefølelse?

Ole Nydahl, der selv har været lykkeligt gift i 35 år, giver klare og konkrete anvisninger på, hvordan det moderne parforhold kan hente støtte og hjælp til stadig udvikling og forædling gennem buddhismen. Han gennemgår forskellige former for parforhold ved at behandle temaer som: Ønsket om lykke, betydningen af karma, forældrerollen, singleliv, livet i storfamilien, adoption, abort, skilsmisse og partnerens død. Han giver sit eget bud på hemmeligheden bag den store kærlighed, anviser forskellige meditationsøvelser og gennemgår den buddhistiske begrebsverden.

Buddha og kærligheden viser os, hvordan vi kan opnå det, som mange drømmer om - et dybt tilfredsstillende parforhold og et liv kendetegnet ved konstant lykke.

Bøger af Lama Ole Nydahl

Tilføj til ønskeliste

Buddha og kærligheden