Klaus Rothstein

Beskrivelse

Klaus Rothstein (f. 1964) er kritiker, kommentator og journalist på Weekendavisen og redaktør og studievært på litteraturporogrammerne på DR P1 og tv-kanalen DR K.

Han har skrevet de politiske debatbøger Tid til forundring (Tiderne Skifter, 2005) om den borgerlige kulturkamp og Bomben i turbanen (Tiderne Skifter, 2006) om Muhammedkrisen (sammen med Mikael Rothstein) og essaysamlinger Det ukrænkelige (Brøndum, 1996), Kvinde på Dronning Louises Bro (Rosinante, 2000), Frisk fisk til inkaen (Rosinante, 2002) og Den nøgne maskine (Tiderne Skifter, 2009) – og så var han fodboldjournalisten Luna Christofis skrivemedhjælper på bogen Mestrenes Liga – Champions League og fodboldens største stjerner (Gyldendal, 2007).

Læs mere

Seneste udgivelse

Mestrenes Liga

Luna Christofi er TV3’s Champions League-fodboldreporter. Kvinden, der lever af at interviewe verdens bedste fodboldspillere, fortæller her om sit liv som fodboldreporter, om fodboldstjernerne og de store øjeblikke i Champions League.

Med afsæt i Champions League-finalekampen i Athen 2007 får vi historien om Luna Christofis liv som TV3's Champions League-fodboldreporter. Hun fortæller om vejen fra ungdommens pigefodbold i Sønderjylland til en karriere som international fodboldekspert. Kvinden, der lever af at interviewe verdens bedste fodboldspillere fortæller om kampen om de gode historier; om at arbejde tæt på og sammen med de spillere, trænere osv. som fodboldpublikummet aldrig selv kommer i nærheden af. Og vi følger finalerne, kamp for kamp og med focus på én enkelt spiller som hovedperson: Peter Schmeichel og Zidane m.fl.

Bøger af Klaus Rothstein

Tilføj til ønskeliste

Bomben i turbanen

Tilføj til ønskeliste

Flugten til Europa

Tilføj til ønskeliste

Mestrenes Liga