Kimberley Freeman

Beskrivelse

Kimberley Freeman hedder rigtigt Kim Wilkins, men skriver sine kærlighedsromaner under pseudonymet Kimberley Freeman. Hun er født i London, men opvokset i Queensland i Australien og bor i dag i Brisbane med sin familie. Hun har en phd. fra universitetet i Brisbane, hvor hun også underviser i dag. Kimberley Freeman har også skrevet Vejen til Wildflower Hill, der udkom i marts 2015.

Læs mere

Seneste udgivelse

Brev fra fortiden

En skandaløs affære. En dybt begravet hemmelighed og et fornemt gammelt kursted, hvor to kvinders liv forandres for altid.

Da Lauren Beck får arbejde på det fornemme gamle kursted Evergreen Spa Hotel, møder hun den danske arkitekt Thomas Lindegaard, som fører tilsyn med den igangværende ombygning.
I en af hotellets gamle fløje finder Lauren et bundt gulnede breve, der løfter sløret for en passioneret romance og en chokerende begivenhed, der fandt sted på hotellet i 1926.   
Lauren sætter sig for at kaste lys over fortiden, men kan hun løse brevenes mysterium, og er hun modig nok til at gribe de muligheder, der ligger foran hende?

Fortid og nutid flettes sammen i Brev fra fortiden – en fængslende roman om familiebånd og bedrag og om modet til at turde overgive sig til kærligheden.

Bøger af Kimberley Freeman

Tilføj til ønskeliste

Havets hvisken

Tilføj til ønskeliste

Vejen til Wildflower Hill

Tilføj til ønskeliste

Brev fra fortiden

Tilføj til ønskeliste

Øens hemmeligheder