Kim Langer

Beskrivelse

Kim Langer, født 1963, er oversætter og forfatter.

Han debuterede i 2006 med KONGEN AF KANDY og har siden skrevet en lang række værker for børn og unge. Han har også gendigtet en lang række af GYLDENDALS UDØDELIGE heriblandt JACK LONDONS ULVEHUNDEN og RUDYARD KIPLINGS JUNGLEBOGEN.

Læs mere

Seneste udgivelse

Jack Londons Ulvehunden

En af de helt store klassikere, Jack Londons Ulvehunden er endelig gendigtet, så ethvert levende og eventyrlystent barn kan være med.

Kim Langer har gendigtet fortællingen om den lille moderløse ulveunge Hvidtand fra Nordalaskas ødemark.

Ulvehunden optages som slædehund af de Ulveungen Hvidtand får en hård opvækst blandt indianerne i den nordamerikanske ødemark, hvor kun de stærkeste overlever. Med tiden affinder han sig med sin rolle som slædehund, men en værre skæbne venter forude. Hvidtand bliver solgt til en pengegrisk mand, der lever af at arrangere hundekampe, og den stolte ulv må nu kæmpe for sit liv.

Gyldendals udødelige lever. Rigtige historier med rigtige helte og rigtige skurke.

Timevis af sjov, spænding og dødelig alvor med Long John Silver, Lady Marion, Phileas Fogg, Kaptajn Nemo og alle de andre udødelige venner og fjender. Det gælder liv og død dybt under havet, alt eller intet på en øde tropeø, kærlighed og oprør i Sherwoodskoven, krig og nød i Sibirien og i Nordalaskas ødemark.

Det hele er hentet op fra arkivkældrene under det gamle forlagshus af levende og anerkendte danske børnebogsforfattere, som har valgt deres personlige favoritter og gendigtet, så levende børn i dag kan opleve de helt store klassikere og eventyrlige fortællinger fra da far var dreng, da bedstefar var dreng og da oldefar var dreng.

Fås også som lydbog og e-bog.

Bøger af Kim Langer

Tilføj til ønskeliste

Jack Londons Ulvehunden