Julie Hey

Beskrivelse

Julie Hey er madskribent for blandt andet ugebladet SØNDAG og desuden aktiv jæger og skydeinstruktør. Hun driver også firmaet MAD & MERE, der producerer reklamemateriale for danske fødevarevirksomheder og arrangerer gastronomiske teambuilding-kurser. Julie har tidligere skrevet kogebøgerne Hey - hvad skal vi spise?, Hey - det er hjemmelavet konfekt og Hey! Det er snyd. Julie går ind for enkel og lettilgængelig mad, der smager, og det er også det opskrifterne i hendes bøger udtrykker.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hey! Det er vildt

Moderne uformel kogebog med udgangspunkt i vildt, primært gråænder, fasaner og råvildt, men også med en række opskrifter på lækkert tilbehør og også søde sager. Opskrifterne på fuglevildt kan med justering af stegetiderne desuden anvendes på andet fuglevildt end det nævnte og i øvrigt også til kylling eller tamand.

Hey! Det er VILDT er ikke kun en kogebog for jægere. Bogen er skrevet til alle, som er glade for efterårets væld af skønne råvarer fra naturens spisekammer. Bogens opskrifter kan sættes sammen på kryds og tværs, f.eks. skønne salater sammen med vilde fasanopskrifter eller bagte rodfrugter og kompotter sammen med anderetter – og slut af med en god, smagfuld efterårskage.

Bøger af Julie Hey

Tilføj til ønskeliste

Hey! Det er vildt

Tilføj til ønskeliste

Hey! Det er hjemmelavet konfekt