Joe Abercrombie

Beskrivelse

Joe Abercrombie, britisk fantasyforfatter født i 1974. Hans debut var i 2006 med STÅLETS VILJE, der også er første bind i DEN FØRSTE LOV-trilogien. STÅLETS VILJE udkom i Danmark i oktober 2014. Det andet bind i trilogien, FØR DE BLIVER HÆNGT, blev udgivet på dansk i april 2016. Sidste og afsluttende bind, LAST ARGUMENT OF KINGS, følger i dansk udgave i 2017.

Hans bøger er oversat til 26 forskellige sprog og er bestsellere både i England og USA. Han har efterfølgende skrevet tre selvstændige romaner, som foregår i samme univers som trilogien og med flere af bipersonerne herfra i større roller: BEST SERVED COLD fra 2009, THE HEROES fra 2011, RED COUNTRY fra 2012 og senest HALF A KING fra 2014.

Fotograf: Lou Abercrombie, 2014

Læs mere

Seneste udgivelse

Kongers sidste argument

Afsluttende bind i Den Første Lov-trilogien

Logen Nifingre har måske kun én sidste kamp i sig, men den bliver stor og afgørende. Krigen raser videre i Nordmarken, nordboernes konge holder stadig stand, og der findes kun én mand, der kan bremse ham. Hans ældste ven og hans ældste fjende. Det er på høje tid, at Blodnier tager hjem.

Inspektør Glokta, der tjener for mange herrer og har for lidt tid, udkæmper en anden form for krig. En kamp, der foregår i det skjulte, hvor ingen er i sikkerhed, og hvor man ikke kan stole på nogen. Og eftersom hans tid med sværd i hånd for længst er forbi, er det en god ting, at afpresning, trusler og tortur aldrig går af mode.

Jezal dan Luthar er nået frem til, at det er for besværligt at vinde hæder og ære, og har derfor vendt soldaterkarrieren ryggen til fordel for et mere enkelt liv sammen med den kvinde, han elsker. Men kærligheden kan også være besværlig – og en mand kan pludselig komme til hæder og værdighed, når han mindst venter det.

Mens Unionens konge ligger på sit dødsleje, gør bønderne oprør, og rigets mægtigste mænd kaster sig ud i et slagsmål om at tilrane sig tronen. Ingen forestiller sig dog, at krigens skygge snart vil falde over selve Unionens centrum. Bayaz, Den Første Mager, har imidlertid en plan om at redde verden, men det er forbundet med risici. Og ingen risiko er større og mere frygtelig end den, der består i at bryde Første Lov …

Bøger af Joe Abercrombie

Tilføj til ønskeliste

Kongers sidste argument

Tilføj til ønskeliste

Før de bliver hængt

Tilføj til ønskeliste

Stålets vilje